Elazığdan kısa kısa

Elazığdan kısa kısa -İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması yapıldı


ELAZIĞ (A.A) - Elazığda İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması yapıldı.
     Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, İstiklal Marşının kabulünün yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoyu Anma Günü etkinlikleri kapsamında ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri arasında düzenlenen İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışmasının finalinin Öğretmenevinde yapıldığı belirtildi.
     Yarışmada ilkokullar kategorisinde Gönül İhsan Tangülü İlkokulundan Betül Yağbasan, Özel Bilgem İlkokulundan Işıl Ediz, Nahit Ergene İlkokulundan Elanur Saydam; ortaokullarda Mehmetçik Ortaokulundan Yiğithan Furkan Yiğit, Dumlupınar Ortaokulundan Hatice Akyol, Vali Tevfik Gür Ortaokulundan Melih Bilgin; liselerde ise Cumhuriyet Anadolu Lisesinden Mehmet Türkan, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesinden Ceren Aytekin ve Necip Güngör Kısaparmak Ticaret Meslek Lisesinden Rabia Yazıcı ilk üç sırayı aldı.
    
     -Çayda Çıra Mahallesi sakinleri, Selmanoğlunu ziyaret etti-
    
     Çayda Çıra Mahallesinden bir grup vatandaş, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlunu ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çayda Çıra Mahallesinde oturan 25 kişilik bir grup vatandaş, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlunu makamında ziyaret ederek, yeni kurulan yerleşim yerlerinde yaşadıkları sıkıntıları Selmanoğluna aktardı.
     Mahalle sakinlerinin, sorunlarını dinleyen Selmanoğlu, Zabıta Müdürü Hayati Aydın, Fen İşleri Müdürü Harun Reşit Polat ve Temizlik İşleri Müdürü Adnan Çiçek ile ilgili diğer birim müdürlerine mahalle sakinlerinin yanında talimat vererek, gerekli çalışmaların başlatılmasını istedi.
     Çayda Çıra Mahallesinin Elazığın en yeni yerleşim yeri olması ve mevsimin de kış olması nedeniyle çeşitli sıkıntıları olduğunu belirten Selmanoğlu, bundan haberdar olduğunu kaydetti.
     Selmanoğlu, sorunların çözümü konusunda ekiplerin harekete geçtiğini bildirdi.
    
     Muhabir: İsmail Şen / Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Elazığdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER