Elazığ Atatürk Stadyumundaki tadilat çalışmaları

Elazığ Atatürk Stadyumundaki tadilat çalışmaları -Yenilenen çim zemin, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne teslim edildi


ELAZIĞ (A.A) - Elazığ Atatürk Stadyumunun yenilenen çim zemini, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne teslim edildi.
     Elazığ Valisi Muammer Erol, AK Parti Milletvekili Şuay Alpay, Bakanlık ve müteahhit firma yetkilileri, çim zemin yenilenme çalışması sona eren Atatürk Stadyumunda incelemelerde bulundu.
     AK Parti Elazığ Milletvekili Şuay Alpay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonunun açıkladığı resmi maç programında belirtildiği gibi ligin 7. haftasında Sanica Boru Elazığsporun sahasında Akhisar Belediyespor maçını oynayacağını belirtti.
     Stattaki çalışmaların başlanıp yürütülmesinden dolayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Bakanlık yetkililerine, Vali Erola teşekkür eden Alpay, bu süreç içinde ödeneklerin bir an evvel çıkarılması için sürdürdükleri gayretlerle çim zeminin yenilendiğini ifade etti.
     Çalışmaların başından bu yana Akhisar Belediyespor maçına sahanın yetiştirileceğini söylediğini anımsatan Alpay, Allaha şükür bugün müteahhit firma tarafından çim zemin müdürlüğümüze teslim edildi. İlgili tüm taraflar burada. Tahmin ediyorum 1 hafta 10 gün sonra da müdürlüğümüz sahayı tam, eksiksiz, pırıl pırıl bir şekilde Sanica Boru Elazığspora devredecek dedi.
     Alpay, yenilenen zeminin Türkiyede sayılı zeminlerden olduğunu ve uzun ömürlü olduğunu belirterek, bu özelliğinin devam etmesi için Elazığspor yönetimin de ilaçlama, doz, periyot gibi özellikleri gözeterek zeminin bakımını sürdüreceğine inandığını kaydetti.
     Sanica Boru Elazığsporun Medical Park Antalyaspor ile yapacağı maçtan puanlar almasını dileyen Alpay, Elazığ ekibinin Akhisar Belediyespor maçıyla birlikte yükselişini devam ettirip hak ettiği yere geleceğine inandığını ifade etti.
     Elazığ Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Sedat Acar da ağustos ayında hava sıcaklığının yüksek olması nedeniyle beklediklerini ve zemine çim serme işlemine eylül ayı başında başladıklarını anımsattı.
     Zemini aralarında ziraat mühendislerinin de olduğu Bakanlık yetkililerinin incelediğini, numuneler aldığını ifade eden Acar, Güzel bir tesis teslim aldık. Biz de daha güzelleştirip takımımıza devredeceğiz dedi.
     Acar, Normalde yeni çim zeminin üzerinden tam oturması için bir kış geçer. Ama biz bu halde de yine sıkıntı olursa tolere edebilecek kapasitedeyiz. Kamuoyunun biraz sabretmesi lazım. Son yıllarda gördüğüm en güzel çim zemin oldu diye konuştu.
    
     Muhabir: Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Elazığ Atatürk Stadyumundaki tadilat çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER