Elazığ TSOda bayramlaşma

Elazığ TSOda bayramlaşma


ELAZIĞ (A.A) - Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yönetim kurulu ve üyeleri bir araya gelerek bayramlaştı.
     TSOdan yapılan yazılı açıklamada, odada geleneksel hale getirilen bayramlaşmanın Kurban Bayramında da sürdürülerek oda yönetim organları ile üyelerin Meclis Toplantı Salonunda bir araya geldiği belirtildi.
     Bayramlaşma programında bir konuşma yapan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şekerdağ, bayramların birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışmanın en güzel örneği olduğunu ifade etti.
     Şekerdağ, Elazığ TSOyu, tüm yönetim organları ve çalışanları ile toplumun artık çok rahat ulaşabildiği, kapısının herkese açık olduğu, hizmetin adil ve eşit götürüldüğü, kimseye diklenmeyen ancak dik duruşundan taviz vermeyen, halkın sesi olan, riyaya, harama, çıkar ve menfaate asla bulaşmayan bir bakış açısıyla yönettik. İnşallah, siz çok değerli üyelerimizin destek ve katılımıyla bu anlayışla hizmetlerimizi devam ettireceğiz ifadelerine yer verdi.
     Şekerdağ, 4 yıllık dönemde gerçekleştirdikleri hizmet ve projelerle yılın odası seçildiklerini ve Türkiye genelinde ses getirmeyi başardıklarını bildirdi.
     Bir dönem daha hizmetlerini devam ettirerek Elazığda, kurumlar arası diyalogları artırarak, toplumun özlemini duyduğu hizmetlerin şehre kazandırılmasına vesile olmak istediklerini aktaran Şekerdağ, şunları kaydetti:
     Makamlar ve mevkiler yüce Allahın takdiridir. Bizler makam için bir hırs içerisinde değiliz. Nasip ise bir dönem daha hizmet etmek istiyoruz. Bu vesileyle ben burada olan ve olmayan tüm üyelerimizin Kurban Bayramını kutlar, sağlık, mutluluk ve esenliklerle nice bayramlar dilerim.
    
     Muhabir: Ramazan Kaya / Ömr Fansa
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Elazığ TSOda bayramlaşma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER