Elazığspor ile Galatasaray ligde yarın 5.

Elazığspor ile Galatasaray ligde yarın 5. randevuda -Geride kalan 4 maçın 2sinden Galatasaray galip ayrıldı, 2 karşılaşma beraberlikle sona erdi -Galatasaraya deplasmanda 2 kez yenilen Elazığ temsilcisi, rakibine iç sahadaki 2 maçta


ELAZIĞ (A.A) - Sanica Boru Elazığspor ile Galatasaray, yarın yapacakları maçla ligde 5. kez karşı karşıya gelecek.
     Elazığsporun Süper Ligde ilk kez mücadele ettiği 2002-2003 sezonunda başlayan rekabette, geride kalan 4 maçın 2sinden Galatasaray galip ayrıldı, 2 karşılaşma beraberlikle sona erdi. Galatasaray, iki galibiyetini de İstanbulda elde etti. Galatasaraya deplasmanda 2 kez yenilen Elazığ temsilcisi, rakibine iç sahadaki 2 maçta kaybetmedi.
     Süper Ligde 2002-2003 ve 2003-2004 sezonlarında mücadele eden Elazığspor, 2002-2003 sezonunun ilk yarısında evinde 0-0 berabere kaldığı Galatasaraya ikinci yarıdaki rövanşta 3-0 yenildi. Gakgoşlar, 2003-2004 sezonunun ilk yarısında Elazığda 2-2 berabere kaldığı sarı-kırmızılılara İstanbuldaki rövanşta ise 3-1 mağlup oldu. Geride kalan 4 maçta rakip fileleri 8 kez havalandıran Galatasaray, kalesinde 3 gole engel olamadı.
     Galatasaray, rakibine karşı ilk deplasman galibiyetini elde etmeyi hedefliyor. Elazığspor ise Galatasaraya karşı ilk galibiyetini elde etme peşinde.
    
     -Elazığspor, iç sahada galibiyete hasret-
    
     Sanica Boru Elazığspor, yarın Elazığ Atatürk Stadında konuk edeceği Galatasarayı yenerek iç sahadaki galibiyet hasretine son vermek istiyor. Elazığspor, ligde geride kalan 12 maçın 1inden galibiyetle, 5inden mağlubiyetle, 6sından ise beraberlikle ayrıldı.
     Bordo-beyazlı ekip, bu sezonki tek galibiyetini 10. haftada deplasmanda Gençlerbirliği karşısında 2-1lik skorla elde etti. Elazığ temsilcisi, rakibini yenerek bu sezon iç sahadaki ilk galibiyetini elde etmeyi hedefliyor.
     Ligde 13. haftaya 22 puanla lider giren Galatasaray ile 9 puanla son sırada yer alan Elazığspor arasındaki karşılaşma, yarın saat 19.00da başlayacak. Sonucu ligin zirvesi ve alt sıraları için önem taşıyan maçı, hakem Özgür Yankaya yönetecek. Yankayanın yardımcılığını Serkan Akal ve Gökhan Memişoğlunun yapacağı maçta, Hüseyin Sabancı dördüncü hakem olarak görev alacak.
    
     Muhabir: Emrah Gökmen / Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Elazığspor ile Galatasaray ligde yarın 5. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER