Elbistanda engelli derneklerinden plaket

Elbistanda engelli derneklerinden plaket


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Elbistanda engellilere destek olan kişi ve kurumlara plaket verildi.
     Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Gökhan Kılıç, Belediye Düğün Salonunda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, engellilerin yaşadığı sıkıntıları gündeme taşımak ve engellilere destek veren kişileri onure etmek amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini ifade etti.
     Görmeyenler Kültür ve Birleştirme Derneği Başkanı Kenan Sağır ise engellilerin sorunlarını bu tür programla daha kolay dile getirdiklerini belirtti.
     Kaymakam Vekili Numan Altay da konuşmasında, Biz engellilerimizle beraber olup onları dertlerini dinlemek ve imkanlarımız ölçüsünde çözmek için buradayız diye konuştu.
     Konuşmaların ardından engellilere destek olan Elbistan Kaymakam Vekili Numan Altay, Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Götürler, Emniyet Müdürü Barış Murat Başol, Devlet Hastanesi Başhekimi Fatih Kılıç, Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Murat Küçük, AK Parti İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca ile iş adamlarına plaketleri verildi.
     Bu arada, bir engelliye akülü araç alınabilmesi için açık artırma usulü ile satışa çıkartılan atık dondurma çubuklarından yapılan cami ve ev minyatürü AK Parti İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca tarafından satın alındı.
    
     Muhabir: Kenan Arayıcı
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Elbistanda engelli derneklerinden plaket Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER