Elbruz Halk Dansları Topluluğu Kayserililerle buluştu

Elbruz Halk Dansları Topluluğu Kayserililerle buluştu


KAYSERİ (A.A) - Elbruz Halk Dansları Topluluğu Kayserililerle buluştu.
     Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde sahne alan topluluk, birbirinden güzel dans ve müziklerle görsel bir şölen sundu.
     Gösteriyi Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhasekinin yanı sıra Kafkas Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Seymen, Ankara Kafkas Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Yağmur, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Meclis Başkanı Bekir Adıyaman da izledi.
     Mehmet Özhaseki, gösterinin ardından yaptığı konuşmada, Kültür ve Sanat Merkezinin renkli gösterilere sahne olmaya başladığını ifade ederek, şunları söyledi:
     Bu salonu dün açtık. Burada gösteriler, müzikal dinletiler, konserler ve tiyatro oyunları sahnelenecek. Bugün de ikinci gösteriyi burada hep birlikte izledik. Ben gençlerimizi tebrik ediyorum. Müthiş bir çalışma ile disiplinle elde edilebilecek bir sanatı icra ediyorlar. Ellerine sağlık, dillerine sağlık, gönüllerine, yüreklerine sağlık. Bizlere unutulmaz bir gece yaşattılar.
     Daha sonra Başkan Özhaseki, geceye katkılarından dolayı Hüseyin Seymen ve Hayrettin Yağmura, KTO Meclis Başkanı Bekir Adıyaman da Elbruz Halk Dansları Topluluğu Dans Direktörü Zamirbek Bijoya çiçek verdi.
    
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Elbruz Halk Dansları Topluluğu Kayserililerle buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER