Elinde kalan kurbanlığı sanal ortamda satılığa

Elinde kalan kurbanlığı sanal ortamda satılığa çıkardı -Nizip ilçesinde besicilik yapan Hüseyin Naim, bir yıldır satamadığı kurbanlığı sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla satmaya çalışıyor


GAZİANTEP (A.A) - Nizip ilçesinde besicilikle uğraşan Hüseyin Naim, bir yıldır satamadığı kurbanlığı sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla satmaya çalışıyor.
     Hüseyin Naim, geçen yıl aldığı büyükbaş hayvana bir türlü müşteri bulamadı. Çareyi sanal alemde arayan Naim, kurbanlığın fotoğraflarını sosyal paylaşım sitesi ve çeşitli ürünlerin satıldığı internet sitelerinde paylaştı.
     Satılık kurbanlık arayanların dikkatine başlığıyla yayımladığı fotoğraflarla takipçileri ve internet sitesi üyelerinin dikkatini çekmeye çalışan Naim, sanal ortamda kurbanlığa müşteri bulmayı ümit ediyor.
     Naim, satış yerinde bir yandan kurbanlığa alıcı gelmesini beklerken, diğer yandan internette büyükbaş hayvana alıcı çıkıp çıkmadığını kontrol ediyor.
     Besici Hüseyin Naim, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kurbanlığının satılmamasının en büyük nedeninin, küçükbaş hayvan fiyatlarının düşüklüğü olduğunu söyledi. Büyükbaş hayvanı yaklaşık bir yıl önce aldığını, o günden bu yana hayvana özenle bakarak bayramda satmaya hazırladığını ifade eden Naim, şunları kaydetti:
     Ancak her ne hikmetse elimde bulunan çok sayıda kurbanlık satıldı ama bu bir türlü satılmadı. Kısmeti ağır olan bir kurbanlık olduğunu düşünüyorum. Onu almak için soran çok ama bir türlü alan yok. Ben de çareyi bende çareyi bu büyükbaş hayvanın fotoğraflarını çekerek sosyal paylaşım sitesinde paylaşmaya karar verdim. Yarın bayram. Eğer satamazsam 8 bin 500 lira değerindeki kurbanlığımdan zarar ederim.
    
     Muhabir: İrfan Aydoğdu
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Elinde kalan kurbanlığı sanal ortamda satılığa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER