Ellibeş, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı

Ellibeş, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Yüceli ziyaret etti


KOCAELİ (A.A) - Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yüceli ziyaret etti.
     Ziyarette, İl Genel Meclis Üyesi Hasan İstif, Belediye Meclis Üyesi İsmail Gençdemir, Harun Gencer, ilçe yöneticileri Temel Erten, Serkan Ateş, Mustafa Çavdar, Samet Taşdelen, Nail Karakoyun, Hüseyin Şişman, Nazım Uzuner, Semih Barış, Osman Özdemir hazır bulundu.
     Ellibeş, ziyarette yaptığı konuşmada, Yücelin ilçe başkanlığı görevine gelişinin birinci yılını tamamladığını hatırlatarak, Yücelin bu süreç içerisinde ilçe halkı için önemli çalışmalar yaptığını kaydetti.
     Yücelin yaptığı çalışmalarda gösterdiği özveriye değinen Ellibeş,Yücel Bey görevine devam ettiği müddetçe daha birçok konuda birlikte çalışmalar yapacağız. Gölcük için yapılan çalışmalarda birlikte hareket edeceğiz. Biz Gölcüküz, büyük düşüneceğiz ve hizmet için üretmeye devam edeceğiz dedi.
     Yücel de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, göreve geldiği günden itibaren Gölcük halkının yararına hizmetler yapmaya çalıştıklarını söyledi.
     Üstlendiği görevin önemine dikkat çeken Yücel, Gölcükte uzun yıllar yaşamış ve şu anda siyasi olarak AK Parti Gölcük İlçe Başkanı olarak bir görev üstlenmiş bulunuyorum. Böylesine önemli bir görevde 1inci yılımı ekibimle birlikte doldurmuş bulunuyorum. İnşallah görevim süresince daha birçok konuda ekip arkadaşlarımla birlikte Gölcük için çalışmalar yapmaya devam edeceğiz dedi.
    
     Muhabir: İbrahim Aktaş
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Ellibeş, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER