Emine Erdoğan Hamamönünü gezdi

Emine Erdoğan Hamamönünü gezdi -Altındağ Belediyesi tarafından restore edilen Hamamönünü ziyaret eden Erdoğan, yetkililerden bilgi aldı, esnaftan alışveriş yaptı


ANKARA (A.A) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın eşi Emine Erdoğan, Altındağ Belediyesi tarafından restore edilen Hamamönünü gezerek, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
     Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve eşi Saadet Tiryakinin ev sahipliğini yaptığı ziyarette Erdoğana, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel ve eşi, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit ve bazı kadın milletvekilleri eşlik etti.
     Erdoğanı Hamamönünün girişinde karşılayan Tiryaki, restorasyon çalışmaları hakkında bilgi verdi.
     Hamamönünün eski durumunu gösteren fotoğrafları inceleyen Emine Erdoğan, bölgenin geçirdiği değişime hayran kaldığını ifade etti.
     Mehmet Akif Ersoy Parkı, Taceddin Dergahı, Sanat Sokağı ve Sarıkadı Camisi güzergahını takip ederek Hamamönü gezisini sürdüren Erdoğan, Sanat Sokağındaki atölyeleri de ziyaret etti.
     Hamamönündeki tüm sokakları ve tüm konakları gezen Erdoğana, vatandaşlar da sevgi gösterisinde bulundu. Zaman zaman vatandaşlarla sohbet eden Erdoğan, bazı restoran ve hediyelik eşya satan dükkanlarda esnafla fotoğraf çektirdi.
     Çocuklarla ilgilenen ve fotoğraf çektiren Erdoğan, onlara hediyeler verdi.
     Emine Erdoğan ve beraberindeki heyet, Altındağ Belediyesi tarafından restore edilen Kamil Paşa Konağını da gezdi.
    
     Muhabir: Barış Gündoğan
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Emine Erdoğan Hamamönünü gezdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER