Emniyet yetkilileri, 110 vatandaşın mağdur olmasını

Emniyet yetkilileri, 110 vatandaşın mağdur olmasını engelledi


BURDUR (A.A) - Burdur Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından banka önlerinde hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı alınan önlemler sonucu 110 vatandaşın dolandırılması önlendi.
     İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kontör ve banka dolandırıcılığına karşı tedbirleri arttırdıklarını söyledi.
     Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin dolandırıcılığa karşı banka önlerinde hazır bulunduklarını ifade eden Aydoğan, yaşanacak dolandırıcılık olaylarına ekiplerinin anında müdahale ettiklerini kaydetti.
     Banka önlerindeki uygulamalarının ocak ayından beri devam ettiğini bildiren Aydoğan, Banka önlerinde özellikle kontör ve diğer banka dolandırıcılığı yapanlara karşı vatandaşları uyarıyoruz. Alınan önlemler kapsamında bugüne kadar 110 vatandaşın mağdur olmasını engelledik dedi.
     Vatandaşların tanımadığı kişilere, kişisel bilgilerini ve banka kart şifrelerini vermemeleri konusunda uyarıda bulunan Aydoğan, vatandaşların para çekerken ya da işlem yaparken, banka güvenlik görevlisi ve emniyet yetkililerinden yardım almalarına işaret etti.
     Aydoğan, dolandırıcılık olaylarına karşı broşür de hazırladıklarını, kapı kapı dolaşarak vatandaşları bilgilendirdiklerini belirterek, Vatandaşların mağdur olmalarını engellemek amacıyla tedbirlere sıkı bir şekilde devam edeceğiz. Huzur kenti Burdurda huzura devam diye konuştu.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Emniyet yetkilileri, 110 vatandaşın mağdur olmasını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER