Enerji ve Sanayi Bakanı Kayseriye geliyor

Enerji ve Sanayi Bakanı Kayseriye geliyor -KAYSERİDERin düzenlediği 2. Erciyes Buluşmalarına Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da katılacak


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Düşünce ve Atılım Derneğinin (KAYSERİDER) düzenlediği 2. Erciyes Buluşmalarına Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldızın da katılacağı bildirildi.
     Kayseri Düşünce ve Atılım Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Haskebabçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 26-28 Nisan tarihlerinde "2023 Türkiye Vizyonunda Kayseri Sanayii" konulu Arama Konferansı düzenleneceğini belirtti.
     Konferansa Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldızın da katılacağını ifade eden Haskebabçı, dernek olarak büyük önem verdikleri Erciyes Buluşmalarının ikincisinin Nisan ayı sonunda hayata geçeceğini bildirdi.
     Haskebabçı, şunları kaydetti:
     "Biz Erciyesin gelecekte gerçek bir kongre turizmi merkezi olacağını düşünüyoruz ve bu yönde ilk adımı atıyoruz. Amacımız her yıl Erciyeste sanayi, ticaret ve teknoloji gibi ilimiz ile ilgili önemli bir konuyu, konunun tarafları ile ele almak. İlkini geçen yıl turizm konusunda yaptığımız konferans sonrasında Erciyese ilgi oldukça arttı. Erciyes, neden bir kongre merkezi, bir Davos olmasın- Biz bunun için Erciyesin bir eksiği olmadığını düşünüyoruz."
     Haskebapçı, geleneksel hale gelen Erciyes Buluşmaları Arama Konferansının ikincisinin, bu yıl Kayseri Büyükşehir Belediyesinin yanı sıra Kayseri Sanayi Odası ve Melikşah Üniversitesi işbirliğiyle düzenleneceği bilgisini verdi.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Enerji ve Sanayi Bakanı Kayseriye geliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER