Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız Kayseride -Yıldız, Gazzeye insani yardım taşıyan Mavi Marmara gemisine İsrail tarafından düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden Furkan Doğanın ailesini ziyaret etti (Fotoğraflı - Görün


KAYSERİ (A.A) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gazzeye insani yardım taşıyan Mavi Marmara gemisine İsrail tarafından düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden Furkan Doğanın ailesini ziyaret etti.
     Bakan Yıldız, beraberinde Vali Şerif Yılmaz, AK Parti İl Başkan Vekili Kubilay Hasan Gürcan ve bazı partililerle, Furkan Doğanın Melikgazi ilçesi Alparslan Mahallesindeki baba evine gitti.
     Yıldız ve beraberindekileri, Furkan Doğanın babası Ahmet Doğan kapıda karşıladı.
     Doğan, burada yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Okuldaki görevine devam ettiğini belirten Doğan, Bir yandan işlerimizi yürütüyoruz, bir yandan da İsrail ile uğraşıyoruz dedi.
     Bakan Yıldız da Bundan sonra daha az uğraşırız inşallah. Hepimizin temennisi birçok açıdan daha az uğraşırız diye düşünüyoruz şeklinde konuştu.
     Görüşme, daha sonra basına kapalı devem etti.
     Taner Yıldız, ziyaretin ardından, İlim Yayma Cemiyeti Kayseri Şubesinin Aşık Veysel Bulvarındaki yüksek öğrenim yurdu ve gençlik merkezi inşaatını gezdi.
     Şube başkanı Oğuz Memiş, Bakan Yıldıza inşaat çalışmaları hakkında bilgi verdi.
     Memiş, 7 bin 500 metrekare alan üzerinde 300 kişilik yurt binası, bin kişilik konferans salonu ve yüzme havuzu gibi alanların yer alacağını söyledi.
    
     Muhabir: Musa Özyürek / Orhan Canbulatel
     Yayıncı: Ömer Erim Baştimar
<< Önceki Haber Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER