Engelliler Haftası

Engelliler Haftası -Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezinde eğlence


SAMSUN (A.A) - Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde Engelliler Haftası nedeni ile eğlence programı düzenlendi.
     Eğlenceye Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Adem Tol, Havza Belediye Başkan Vekili Mustafa Şahin, protokol üyeleri, davetliler ve huzurevi sakinleri katıldı.
     Aile ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdür Vekili Nusrat Yılmaz empati yaparak engellilerin sorunlarının daha iyi anlaşılacağını belirterek, "Sosyal devlet olmanın bilinci ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı engellilerimiz ve yaşlılarımızın toplumda refahı için hassasiyet içinde çalışmakta" dedi.
     Konuşmaların ardından Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezine katkıda bulunan hayırsever iş adamları Volkan Akarsu ve Erkan Acara plaket takdim edildi.
     Hayırsever iş adamlarına plaketleri Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Adem Tol ve Havza Belediye Başkan Vekili Mustafa Şahin tarafından verildi.
     Programda ayrıca davetliler ve huzurevi sakinleri pasta kesti, İlkadım Belediyesi Türk Halk Müziği Korosunun seslendirdiği şarkılarla eğlendi.
    
     Muhabir: Özgür Uyaroğlu
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Engelliler Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER