Ercişte yaz spor kurslarına büyük ilgi

Ercişte yaz spor kurslarına büyük ilgi


VAN (A.A) - Erciş Belediyesi tarafından bu yıl 8.si düzenlenen yaz spor kursları, ilçedeki çocuk ve gençlerden büyük ilgi görüyor.
     Erciş Belediyespor Tesislerinde düzenlenen 8. Yaz Spor Kursu, ilçedeki çocuklardan büyük ilgi gördü.
     Kurstaki çocukları ziyaret eden AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftçi, 2004 yılında başlatılan ve bu yıl 8.si düzenlenen kursun devam ettiğini söyledi.
     Tesisin çocuklara ve gençlere çok faydaları olduğunu belirten Çiftçi, Burada çocuklarımız futboldan atletizme kadar birçok spor dalında yetişip Ercişimizi ve Vanımızı temsil etti. Bundan sonra da geleceğimiz olan çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik faaliyetler devam edecek dedi.
     Çocukların iyi bir spor eğitimi alabilmeleri için sürekli destekte bulunacaklarını belirten Belediye Başkanı Zülfikar Arapoğlu ise, her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitmenler gözetiminde spor eğitimlerine devam ettiklerini kaydetti.
     Arapoğlu, Belediye olarak her konuda olduğu gibi eğitimde de çocuklarımızın yanındayız. Ayrıca, amatör kulübümüz olan Erciş Belediyespor kapsamında gençlerimize desteklerimiz oluyor. Yaşadığımız depremden sonra çocuklarımızın ve gençlerimizin spor eğitimlerine devam edebilmeleri için desteklerimize devam edeceğiz diye konuştu.
     Kursta çocuklara futbol eğitimi veren Antrenör Mahmut Büyükaslan, eğitimler sonrası yetenekli çocukların Erciş Belediyespor altyapısına kazandırıldığını ve 13 yaş grubunda da Türkiye Şampiyonasına katılacaklarını ifade etti.
     Büyükaslan, kurstan başarılı futbolcular yetiştireceklerine inandığını söyledi.
     Daha sonra Başkan Arapoğlu, kurstaki 400 öğrenciye forma hediye etti.
    
     Muhabir: Ali Dağer
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Ercişte yaz spor kurslarına büyük ilgi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER