Erdemlide mezarlıkların genel bakımı yapılıyor

Erdemlide mezarlıkların genel bakımı yapılıyor


MERSİN (A.A) - Erdemli Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğünün ilçede bulunan tüm mezarlıkların genel kışlık bakımlarını yaptığı bildirildi.
     Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yaptığı yazılı açıklamada, ilçe genelinde bulunan mezarlıkların kış bakımının yapıldığı kaydetti.
     Belediye Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda bir taraftan mevcut bitkilerin budanması işlemlerinin, bir taraftan da yeni bitki dikimlerinin gerçekleştirildiğini ifade eden Tollu, açıklamasında şunları belirtti:
     Mezarlıklarda yürütülen çalışmalar vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Bugüne kadar insanlar mezarlıkların içler acısı halinde şikayetçiydi. Bunun için mezarlıkların yollarını, giriş bölümlerini, kapılarını düzenledik. Her mezara güller diktik ve cennetten bir köşe haline getirdik. Bunu ilçemizdeki her mezarlığa uyguladık. Şimdi köy ve beldelerimizin mezarlıkları için de aynı projeleri uygulayacağız. Şu an bu mezarlıklarımızın bakımlarını yapıyoruz. Bu bakımlar yılın her ayı sürmektedir. Yaptığımız her iş, ürettiğimiz her hizmet bizim aynamızdır. Bu anlayışla hareket ederek, halkımızın takdirini kazanmaya gayret ediyoruz.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber Erdemlide mezarlıkların genel bakımı yapılıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER