Ereğlide pazar yerlerinde düzenlemeler

Ereğlide pazar yerlerinde düzenlemeler


KONYA (A.A) - Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, semt pazarlarındaki tezgahların kurulacağı alanda düzenleme çalışmaları yapıldı.
     Ereğli Belediye Başkan Hüseyin Oprukçu, yaptığı açıklamada, pazar yerlerinde satılan tüm gıdaların ve tüketim maddelerinin genel kontrollerinin titizlilikle yapıldığını belirtti.
     Özellikle halk sağlığını baz alarak belirli periyotlarla devam eden bu çalışmaların yanı sıra pazar alanlarının karmakarışık olmasını önlemek adına pazar yerindeki düzenleme çalışmalarını önemsediklerini ifade eden Oprukçu, şunları kaydetti:
     Pazarcı esnafımızın da bu düzene riayet edeceklerinden şüphemiz yok. Şehrimizde huzur, düzen ve sağlıklı yaşam alanlarını oluşturmak, bu şehrin insanı olarak hepimizin tasarrufunda olan bir gerçektir. Ereğli halkının sağlıklı ve düzenli bir ortamda alışveriş yapabilmelerine imkan sağlamak amacıyla ilçedeki semt pazarlarında Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin yapmış oldukları çalışmalar neticesinde pazar yerlerinde gerekli görülen düzen sağlanmış oldu.
    
     Muhabir: Mithat Korkusuz
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Ereğlide pazar yerlerinde düzenlemeler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER