Ereğli Milli Eğitim Müdürü Kılıç:

Ereğli Milli Eğitim Müdürü Kılıç: -Eğitim-öğretim yılının 1. kanaat dönemi sorunsuz olarak tamamlandı


ZONGULDAK (A.A) - Ereğli Milli Eğitim Müdürü Mehmet Naci Kılıç, eğitim-öğretim yılının 1. kanaat döneminin sorunsuz olarak tamamlandığını bildirdi.
     Kılıç, yaptığı yazılı açıklamada, eğitim-öğretimin çok kıymetli bir iş olduğunu, milletlerin yeni nesillerle varlıklarını devam ettirdiğini belirtti.
     Geleceğini teminat altına almak isteyen her milletin yarının büyük insanları olacak çocukların ve gençlerin yetiştirilmesine ayrı bir önem vermesi gerekiğini ifade eden Kılıç, şunları kaydetti:
     Eğitim-öğretim yılının 1. kanaat dönemi sorunsuz olarak tamamlandı. Öğrencilerimiz hedeflerine ulaşıp ulaşamadıklarını gözden geçirmeli, ailesi, öğretmenleri ve diğer eğitim çalışanlarıyla bir durum muhasebesi yapmalıdır. Dolayısıyla, eğitim yöneticileri, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimizin bu sürece sunacakları katkı, yapılacak eğitimin kalite, nitelik ve değerini arttıracaktır. Böylece, eğitimde planlanan hedeflere ulaşılacak ve toplumun ihtiyaç duyduğu nitelikli fertler de yetiştirilmiş olacaktır.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Ereğli Milli Eğitim Müdürü Kılıç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER