Erganispor Basın Sözcüsü Senvar:

Erganispor Basın Sözcüsü Senvar: 3. Lig Centilmen Lig Şampiyonu olmamız halinde, kazanacağımız 250 bin liralık para ödülünü futbolcularımıza prim olarak vereceğiz


DİYARBAKIR (A.A) - Spor Toto 3. Lig, 2. Grupta mücadele eden Erganispor basın sözcüsü Ekrem Senvar, 3. Lig Centilmen Lig Şampiyonu olmaları halinde kazanacakları 250 bin liralık para ödülünü futbolcularına prim olarak vereceklerini söyledi.
     Senvar, yaptığı açıklamada, Spor Toto 3.Ligde 3. Lig Centilmen Lig adıyla yapılan uygulamada 31. haftayı Erganisporun lider olarak tamamladığını, uygulamada, Spor Toto 3. Ligin ve Spor Toto 3. Lig Play-off maçlarının hesaplandığını söyledi.
     Bu periyotta, her kulübün puanının, oynadığı maç sayısına bölündüğünü ifade eden Senvar, elde edilecek ortalamanın sıralanması sonrasında, en az ceza puanına sahip olan kulübün 2011-2012 sezonu 3. Lig Centilmen Lig Şampiyonu olacağını, Centilmen Ligde, Spor Toto 3. Lig Şampiyonu olan kulübün 250 bin lira para ödülü kazanacağını belirtti.
     Haftasonu oynanacak Yalıspor maçında da kart görmedikleri takdirde 3. Lig Centilmen Lig Şampiyonu olacaklarını ve 250 bin lira para ödülü alacaklarına dikkati çekerek, 57 takımlı 3. Lig Centilmen Ligin bitimine bir hafta kala rakiplerimize büyük fark attık. Küme düşen bir takımın centilmenlik uygulamasında ilk sırada olması önemli bir başarı olacaktır. 3. Lig Centilmen Lig Şampiyonu olmamız halinde kazanacağımız 250 bin liralık para ödülünü futbolcularımıza prim olarak vereceğiz. dedi.
     (SAN-SMA-BHT)
<< Önceki Haber Erganispor Basın Sözcüsü Senvar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER