Erzincanda 1 liralık ayakkabı izdihamı

Erzincanda 1 liralık ayakkabı izdihamı -Bir mağazanın Kurban Bayramı dolayısıyla 1 liradan satışa sunduğu 700 çift erkek ayakkabısı, 10 dakikada tükendi -Ucuza ayakkabı satın almak isteyen vatandaşlar izdihama neden oldu


ERZİNCAN (A.A) - Erzincanda bir mağazanın Kurban Bayramı dolayısıyla 1 liradan satışa sunduğu ayakkabılar, izdihama neden oldu.
     Fevzipaşa Caddesi Kızılay İşhanında faaliyet gösteren bir mağazada Kurban Bayramı dolayısıyla 1 liraya ayakkabı satılacağı duyuruldu. İndirimli ürünlerden almak isteyenler, sabah saatlerinden itibaren mağaza önünde beklemeye başladı.
     Kapıların açılmasıyla mağazaya giren ve indirimli ayakkabılardan satın alabilmek için birbirleriyle yarışan vatandaşlar, zaman zaman izdihama neden oldu. Bazı vatandaşların 3-5 çift ayakkabı aldığı, bazılarının ise aldıkları ayakkabıları yanlarında getirdikleri çuvala doldurdukları görüldü.
     Mağazada satışa sunulan 700 çift indirimli erkek ayakkabısı, 10 dakikada tükendi.
     Firma sahibi Ramazan Demir, bu kampanyaları zaman zaman yaptıklarını söyledi. Erzincan halkının firmalarına gösterdiği ilgi nedeniyle bu kampanyaları yaptıklarını ifade eden Demir, Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi insanlarımızın bütçelerine az da olsa katkıda bulunmak bizi çok mutlu ediyor dedi.
    
     Muhabir: Barış Yalçınkaya / Önder Felek
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Erzincanda 1 liralık ayakkabı izdihamı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER