Erzurumda bayram tedbirleri

Erzurumda bayram tedbirleri


ERZURUM (A.A) - Erzurum Valiliğinden yapılan açıklamada, Ramazan Bayramında kentte bazı tedbirlerin alınacağı bildirildi.
     Havaaalanı, gar ve terminal gibi yerlerde artacak yolcu kapasitesi dolayısıyla güvenlik önlemlerinin artırılacağının belirtildiği açıklamada, umuma açık yerlerde ve şehirler arası yollarda trafik tedbirlerinin alınacağını kaydedildi.
     Açıklamada, şöyle denildi:
     Ramazan Bayramı öncesi vatandaşlarımızın yoğun olarak bulundukları alışveriş merkezleri, pazar yerleri, hal ve çevresinde gerekli güvenlik ve trafik önlemleri alınarak, bu yerlerde yaya ve motorlu devriyeler artırılacak. Tatil süresince gazino, umuma açık yerler, kahvehane, otel ve lokanta gibi mahallerde vatandaşlarımızın huzurunu bozucu davranışların önüne geçilmesi için resmi ve sivil ekiplerce denetimler sıklaştırılarak meydana gelebilecek olaylara anında müdahale edilecek.
     Muhtemel doğal afetlere ve diğer tehdit unsuru olan sabotaj, yangın, heyelan ve salgın hastalıklar gibi hayatı etkileyen olaylara il ve ilçeler bazında anında müdahale etmek amacıyla hükümet konağında mevcut Kriz Merkezi 24 saat süreyle görev yapacaktır.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: Muharrem Aksakallı
<< Önceki Haber Erzurumda bayram tedbirleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER