Erzurumda fuhuş operasyonu

Erzurumda fuhuş operasyonu -Operasyon kapsamında birlikte yaşayan bir çiftin, kızları ile eşinden ayrılmış bazı kadınlara fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla 4 kişi gözaltında alındı


ERZURUM (A.A) - Erzurumda düzenlenen fuhuş operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kent merkezinde birlikte yaşayan bir çiftin kızları ve eşinden ayrılmış bazı kadınlara fuhuş yaptırdığı bilgisine ulaştı.
     Yaklaşık 4 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından ekipler, Yunus Emre Mahallesinde üç ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.
     Operasyonda M.E, birlikte yaşadığı A.Ç, bu çiftin kızları C.E, ile T.E. ve S.D. gözaltına alındı.
     Evlerde ve zanlıların üzerinde yapılan aramada, bazı müşterilerin isim ve telefon numaralarının bulunduğu telefon fihristi ele geçirildi.
     Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan zanlılardan M.E. ve A.Çnin kızları C.E. (17) ile çevrelerinde eşlerinden boşanmış bazı kadınlara vaatlerde bulunarak fuhuş yaptırdıkları öğrenildi.
     Gözaltına alınanlardan T.E. ve S.Dnin de fuhuş çetesine üye olmak, fuhşa aracılık ve teşvik suçları işledikleri belirlendi.
     Emniyette ifadesi alınan C.E, serbest bırakılırken, diğer zanlılar örgütlü şekilde fuhşa aracılık etmek, yer temini ve teşvik etmek suçlarından adliyeye sevk edildi.
    
     Muhabir: Hasan Özkal
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Erzurumda fuhuş operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER