Erzurumda sanatçılardan yardım amaçlı konser

Erzurumda sanatçılardan yardım amaçlı konser -Kentte 3 yıl önce geçirdiği trafik kazasında sakat kalan 22 yaşındaki gencin tedavisi için aralarında İbrahim Erkalın da bulunduğu 7 şarkıcı konser verdi


ERZURUM (A.A) - Erzurumda 3 yıl önce geçirdiği trafik kazasında sakat kalan 22 yaşındaki Emre Dalmışın tedavisi için aralarında İbrahim Erkalın da bulunduğu 7 şarkıcı konser verdi.
     Palandöken ilçesindeki Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezinde, geçirdiği trafik kazası sonucu engelli olan Emre Dalmış için konser düzenledi.
     Konserde şarkıcı İbrahim Erkalın yanı sıra Sinan Siverekli, Dilek Şengül, Burhan Topal, Bilal Toparlak, Oktay Parlar ve Güler Kahraman sahne aldı.
     Konser öncesinde Beytüşşebap ilçesindeki terör saldırısında şehit olan askerler için Diva-Sen Erzurum Şubesi Başkanı Osman Temel, Kuran-ı Kerim okuyarak, dua etti.
     Emre Dalmış ve eşi Merve Dalmışın da izlediği konser sonunda konuşan İbrahim Erkal, konserden elde edilecek gelirin Dalmışın sağlık masraflarında kullanılacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu / Emine Konuk
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Erzurumda sanatçılardan yardım amaçlı konser Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER