Erzurumda teröre tepki

Erzurumda teröre tepki -Türkiye Kamu-Sen Erzurum İl Temsilciliği üyesi bir grup, teröre tepki gösterdi


ERZURUM (A.A) - Türkiye Kamu-Sen Erzurum İl Temsilciliği üyesi bir grup, son günlerde artan terör saldırılarına tepki gösterdi.
     Erzurum Adliyesi önünde toplanan grup adına konuşan Türkiye Kamu-Sen Erzurum İl Temsilcisi Müfit Bayraktar, uzun soluklu ve küresel bir planla Türk milletinin teröre karşı duyarlılığının yok edilmeye çalışıldığını söyledi.
     Bir milleti yok etmek için kurulan tüm planların bozulmaya mahkum olduğunu ifade eden Bayraktar, Bizler, birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece ülkemizi bölmeye, kardeşi kardeşe düşman etmeye kimsenin gücü yetmeyecek. Birliğimiz ve kardeşliğimiz, ortak hareket ederek ve sevincimizi paylaşarak artacak dedi.
     Bayraktar, ülkeyi bölmek isteyenlerin amaçlarına ulaşamayacaklarını belirterek, Bu vatanın hiçbir ferdi binlerce yıllık kardeşliğinden vazgeçmeyecek, hainler emellerine ulaşamayacak. Şundan eminiz ki, bizi bize düşman etmeye, kardeşliğimizi bozmaya yeltenenler, döktükleri kardeş kanlarında boğulup gidecekler diye konuştu.
     Hz. Muhammede hakaret içeren filme de tepki gösteren Bayraktar, İslam dininin bir saldırıyla karşı karşıya olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     Unutulmasın ki, bu tür girişimler son din İslamın, son kitap Kuran-ı Kerimin ve son peygamber Hz. Muhammedin yüceliğine en küçük bir zarar getirmez. Bu konuda Türkiye Kamu-Sen olarak peygamber efendimize saldıranları ve her fırsatta İslam dinine hakaret edenleri şiddetle kınıyoruz.
     Basın açıklamasının ardından şehitler için dua okuyan grup, olaysız dağıldı.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Erzurumda teröre tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER