Erzurumda uyuşturucu operasyonu

Erzurumda uyuşturucu operasyonu -İstanbul, İzmir ve Erzurumda uyuşturucu tacirlerine yönelik eş zamanlı düzenlenen operasyonda 11 kişi gözaltına alındı


ERZURUM (A.A) - Erzurum merkezli 3 ilde uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda 11 kişi gözaltına alındı.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Erzurum, İstanbul ve İzmirde 15 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.
     Gözaltına alınan zanlıların ev, iş yeri ve araçlarında yapılan aramalarda, 11 kilo 712 gram esrar, 219 adet extacy hap, 96 gram bonzai, bir ruhsatsız tabanca, bir şarjör ve 28 adet mermi ele geçirildi.
     Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri alınan Ö.K, M.U, M.S.Ç, K.K, E.A, G.K, S.Ç, E.M, H.T, A.B, E.A. adlı zanlıların İstanbul ve İzmirden elde ettikleri uyuşturucuyu Erzurumda Dağ Mahallesinde terk edilmiş evlerde bağımlılara sattıkları belirlendi.
     Erzurum Palandöken Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen 11 zanlı, geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirildi.
    
     Muhabir: Hasan Özkal
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Erzurumda uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER