Erzurumdaki metan gazından zehirlenme

Erzurumdaki metan gazından zehirlenme -Metan gazından zehirlenerek hayatını kaybeden işçi Ömer Keleş, Osmaniyede toprağa verildi


OSMANİYE (A.A) - Erzurumun Yakutiye ilçesinde Vakıflar İş Merkezinin altyapı çalışması sırasında metan gazından zehirlenerek hayatını kaybeden işçi Ömer Keleş (19), Osmaniyede toprağa verildi.
     Olayda hayatını kaybeden Keleşin cenazesi, Osmaniye Belediyesine ait cenaze aracıyla ilk olarak Yunus Emre Mahallesindeki baba evine getirildi. Keleşin cenazesi daha sonra Ümmüye Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Osmaniye Asri Mezarlıkta toprağa verildi.
     Evli ve bir yaşında erkek çocuğu olduğu belirtilen Keleşin, Ramazan Bayramından sonra çalışmak için Erzuruma gittiği öğrenildi.
     Cenaze sırasında oldukça üzgün olduğu gözlenen eşi Fatma Keleş, Ben şimdi ne yaparım- Allahım mekanını cennet eyle. Ömerim, gece rüyama gir tamam mı- diyerek ağladı.
    
     -Olay-
    
     Önceki gece, Vakıflar İş Merkezinin altyapı çalışması sırasında kanalda biriken metan gazından zehirlenen 1 işçi hayatını kaybetmiş, 2si ağır 4 işçi tedavi altına alınmıştı. İşçileri kurtarmaya çalışan Sivil Savunma Arama Kurtarma Birliğinden 6 kişi de gazdan etkilenerek hastaneye kaldırılmış, tedavilerinin ardından taburcu edilmişti.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman / Anıl Bağrık
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Erzurumdaki metan gazından zehirlenme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER