Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Küçüklere

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Küçüklere AA yıllığı hediye edildi


ERZURUM (A.A) - Anadolu Ajansı (AA) Erzurum Bölge Müdürü Zekeriya Kaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçüklere AAnın 2012 yıllığını hediye etti.
     Kaya, Belediye Başkanı Küçükleri makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü. Küçüklere ajansın çalışmaları hakkında bilgi veren Kaya, AA foto muhabirlerinin 2012 yılı içerisinde Türkiye ve dünyadaki önemli gelişmelere ilişkin çektiği fotoğrafların yer aldığı AA Almanağını hediye ederek, AA Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Öztürkün de mektubunu sundu.
     Yıllığı bir süre inceleyen Küçükler, Anadolu Ajansının önemli çalışmalara imza attığını belirterek, hediyeyi anlamlı bulduğunu söyledi.
     Medyanın önemli bir görev üstlendiğinin altını çizen Küçükler, belediye olarak Erzurumda önemli çalışmalar yaptıklarına değinerek, kenti marka yapan projeleri hayata geçirdiklerini vurguladı.
     AA Erzurum Bölge Müdürü Kaya da haberde doğruluk, yalınlık ve tarafsızlık ilkelerine büyük önem verdiklerini vurgulayarak, bölgede yaşanan gelişmeleri haberciliğin hassasiyetleri doğrultusunda aktardıklarını ifade etti.
     Ajansın özellikle son zamanlarda önemli adımlarından biri olan 5 dilde yayınla önemli gelişmeleri dünyaya aktardığına dikkati çeken Kaya, Anadolu Ajansı bu yıl üç dilde yıllık çıkardı. Çok titizlikle yürütülen bir çalışmanın sonunda bu arşiv belgesi ortaya çıktı dedi.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Küçüklere Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER