Erzurum Ticaret ve Sanayi Odasında seçimlere

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odasında seçimlere doğru -Başkan adayı Resuloğlu: Kentin ekonomisine yeni bir hava katmak, şehrin kalkınmasına yönelik önündeki engelleri aşmak için aday olduk


ERZURUM (A.A) - Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) seçimlerinde başkan adayı olduğunu açıklayan iş adamı Ahmet Murat Resuloğlu, Kentin ekonomisine yeni bir hava katmak, şehrin kalkınmasına yönelik önündeki engelleri aşmak için aday olduk dedi.
     Resuloğlu, düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, kentin ekonomik anlamda kalkınması için mevcut yönetimin yeteri kadar çalışmadığını savundu. ETSO seçimlerinde 35 grupta oylamanın yapılacağını anımsatan Resuloğlu, şöyle konuştu:
     Değişim hareketi adı altında yeni bir oluşum çalışmasıyla ETSOnun yönetimine talip olduk. ETSO Meclisinde görev alan bazı meclis üyesi arkadaşlarımız ve yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarımızla tespit ettiğimiz yanlışlardan dolayı yeni dönemde aday olmaya karar verdik. Mevcut yönetim kurulunda bulunduğum görev sürem içerisinde bitme noktasına gelen esnafın psikolojisini dahi düzeltecek tek bir adımın atıldığını ne yazık göremedim.
     Resuloğlu, kentin ekonomik anlamda kalkınamamasının nedeninin sivil toplum kuruluşları olduğunu, başka bir sebep aramaya gerek olmadığını belirtti.
     Esnafın hem iyi hem kötü gününde yanında olacaklarını belirten Resuloğlu, Kentin ekonomisine yeni bir hava katmak, şehrin kalkınmasına yönelik önündeki engelleri aşmak için aday olduk. Esnafın hem kötü, hem de iyi gününde yanında olmak için elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Erzurum Ticaret ve Sanayi Odasında seçimlere Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER