Eşi cezaevine girince kayınpederinin evine sığındı

Eşi cezaevine girince kayınpederinin evine sığındı -Burhaniyede 2005de daha sonra evlendiği 14 yaşındaki Serpil Pyi kaçırmaktan hakkında açılan kamu davası sonuçlanan Aydıner P, 5 ay önce cezaevine girdi -Kayınpederinin evine sığı


BALIKESİR (A.A) - Burhaniyede bir genç, 2005 yılında 14 yaşında bir kız çocuğu olan şu andaki eşini kaçırmasıyla ilgili hakkında açılan kamu davasının sonuçlanması üzerine 5 ay önce cezaevine girdi.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Aydıner P. (25), 2005 yılında 14 yaşındaki Serpil Pyi kaçırdı. Yasaların izin verdiği yaşa gelince Serpil P. ile evlenen Aydıner P, eşi şikayetçi olmasa da hakkında açılan kamu davasında 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Aydıner P, 5 ay önce cezaevine girdi, eşi ise kayınpederinin evine sığındı.
     Kocasının beş aydır Burhaniye Cezaevinde olduğunu anlatan Serpil P, durumunu Bursa-Karacabeydeki Ayşenur Dye benzeterek, kendi rızasıyla kaçtığını ve evlendiğini, şu anda ise 20 yaşını geçtiğini ifade etti.
     Serpil P, Benim gibi mağdur olan tüm genç çiftler için Başbakan Recep Tayyip Erdoğandan yardım istiyorum. Eşimi ilk evlendiğim gün de seviyordum, şimdi de seviyorum. Hadi diyelim o zaman henüz 14 yaşımdaydım bugün 20 yaşımı geçtim. Artık yetişkin bir insanım eşimi hala çok seviyor ve hayatı onunla paylaşmak istiyorum. Peki, burada benim suçum ne, bir türlü anlamıyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Seyhan Kırıcı / Zafer Akpınar
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Eşi cezaevine girince kayınpederinin evine sığındı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER