Antalya polisinden motosikletlere sıkı denetim

Antalya polisinden motosikletlere sıkı denetim -Antalya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri kent genelinde motosikletlere yönelik denetimlerde bulundu


ANTALYA (A.A) - Antalya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri kent genelinde motosikletlere yönelik denetimlerde bulundu.
     Antalya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube ekipleri, kent genelindeki motosikletlerin karıştığı kazaları ve vatandaşlardan motosiklet sürücülerine yönelik gelen şikayetleri azaltmak amacıyla önlemlerini arttırdı.
     Polis ekipleri, kaldırımlardan ilerleyen ve egzozlarından aşırı derecede ses gelen motosikletleri durdurarak para cezası uyguladı ve motosiklet sürücülerine uyarılarda bulundu. Ekipler, gün boyunca sürdürdükleri denetimler kapsamında çok sayıda motosikleti de trafikten men etti.
     Öte yandan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelindeki restoran, fast food ve pizzacılarda çalışan kuryelere de trafik eğitimi verdi.
     Vatandaşlardan gelen şikayetleri kuryelere ileten polis ekipleri, kuryeleri kaldırımlardan ilerlememeleri, kırmızı ışık ve şerit ihlalleri konusunda uyardı.
     Polis ekiplerinin, motosikletlere yönelik denetimlerine ilerleyen günlerde de devam edeceği öğrenildi.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalya polisinden motosikletlere sıkı denetim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER