ESİDEF İş Geliştirme Platformu

ESİDEF İş Geliştirme Platformu -ESİDEF Başkanı Özkara: -Bu yılki organizasyon, ihracatı artırmaya yönelik olacak. Yurt dışından birçok ziyaretçi İzmire gelecek


İZMİR (A.A) - Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu (ESİDEF) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özkara, 10-11 Kasım 2012 tarihlerinde düzenleyecekleri İş Geliştirme Platformunun ihracat ağırlıklı bir organizasyon olacağını kaydetti.
     Özkara, düzenlediği basın toplantısında, üyeleri arasındaki ilişkileri artırmaya yönelik olarak 3 kez yaptıkları organizasyonun dördüncüsünün ihracatı artırmaya yönelik olarak düzenleneceğini söyledi.
     Federasyonlarına, Balıkesirden Antalyaya, İzmirden Afyonkarahisara kadar 39 işadamı derneği ile 9 bin 500ün üzerinde sanayici ve işadamının üye olduğunu anlatan Özkara, Bu yılki organizasyon, ihracatı artırmaya yönelik olacak. Yurt dışından çok sayıda ziyaretçi İzmire gelecek dedi.
     İzmir Kültürpark Fuar Alanı 1 ve 2 nolu hollerde gerçekleştirilecek olan etkinlikte 300 standın yer alacağını belirten Özkara, stantların 274ünün rezerve edildiğini ifade etti.
     Özkara, 15 bin profesyonel ziyaretçinin katılımının hedeflendiği platformda, ülke ve bölge ekonomisinin nabzını tutacaklarını dile getirdi.
    
     Muhabir: Ali Rıza Karasu / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Fazilet Özer
<< Önceki Haber ESİDEF İş Geliştirme Platformu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER