Eşinin şiddetine daha fazla dayanamadı

Eşinin şiddetine daha fazla dayanamadı -Uzun süredir kocasından şiddet gördüğünü ve son olarak makasla yaralandığını ileri süren 50 yaşındaki kadın, yardım istemesi üzerine sığınma evine yerleştirildi


MALATYA (A.A) - Darende ilçesinde, uzun süredir eşinin kendisine şiddet uyguladığını ve son olarak makasla yaraladığını iddia eden bir kadın, korumaya alınarak kadın sığınma evine yerleştirildi.
     Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Ağılyazı köyü Akpınar mezrasında yaşayan A.G (50), eşinin kendisine şiddet uyguladığını bildirerek, jandarmaya sığındı.
     A.Gnin sağlık kontrolünde vücudunun çeşitli yerlerinde darp izleri ve kesici aletle yapıldığı belirlenen yaralara rastlandı. 30 yıllık eşi N.Gnin kendisini sürekli darp ettiğini kaydeden A.G, son olarak makasla vücuduna yaralar açan eşiyle aynı çatı altında yaşamak istemediğini belirtti.
     Koruma talebi üzerine 3 çocuk annesi A.G, Yüksek derecede risk altında olduğu gerekçesiyle Darende Kaymakamlığı tarafından Malatya Kadın Sığınma Evine yerleştirildi.
    
     Muhabir: Aslan Tektaş / Tuba Karahan
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Eşinin şiddetine daha fazla dayanamadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER