Eski Başbakanlardan Erbakanın ölümünün 2. yıl

Eski Başbakanlardan Erbakanın ölümünün 2. yıl dönümü -AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Çimen: Merhum Erbakan, çok partili siyasi hayatımızın en önemli aktörlerinden biri olarak tarihteki yerini almıştır


GÜMÜŞHANE (A.A) - AK parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, eski Başbakanlardan Necmettin Erbakanın, Türkiyede çok partili siyasi hayatın en önemli aktörlerinden biri olarak tarihteki yerini aldığını söyledi.
     Çimen, Erbakanın ölümünün 2. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Erbakanın, Türk milli ve demokratik siyasi değerlerine dayanarak Büyük Türkiye idealine ömrünü adamış bir lider olarak siyasi mücadele verdiğini belirterek, şunları kaydetti:
     Bu büyük dava adamını rahmet ve minnetle anıyoruz. Onun önderliğinde yürütülen siyasi anlayışın milletimiz nezdindeki değeri asla küçümsenemez. Merhum hocamızın, ülkemiz ve milletimiz için tahayyül ettiği büyük idealler, her siyasetçinin şerefle taşıması gereken uhde olarak hep hatırlanacaktır. Bu açıdan merhum Başbakan Erbakan, Türk siyasetinde artık geri dönüşü olamayacak yeni bir anlayışı inşa etmeyi başarmış bir siyaset adamı olarak bilinecektir. Çok partili siyasi hayatımızın en önemli aktörlerinden biri olarak tarihteki yerini almıştır. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Eski Başbakanlardan Erbakanın ölümünün 2. yıl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER