Eski Sağlık Bakanı Akdağdan ilçe ziyaretleri

Eski Sağlık Bakanı Akdağdan ilçe ziyaretleri


ERZURUM (A.A) - Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Oltu ilçesinde gezi ve incelemelerde bulundu.
     Erzurumda temaslarını sürdüren AK Parti Erzurum Milletvekili Akdağ, AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç ve beraberindeki heyet, Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, AK Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir ve vatandaşlar tarafından karşılandı.
     Akdağ, makamında ziyaret ettiği Belediye Başkanı Ziyrekten belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.
     Ülke kalkınması adına azami gayret gösterdiklerini ifade eden Akdağ, sağlık alanında yapılması gereken çalışmanın en güzelini yaptıklarını söyledi.
     AK Parti teşkilatı olarak ikinci on yıllık dönemde de çok güzel projelerin altına imza atacaklarını dile getiren Akdağ, Kalkınma hamlelerini birbiri ardına sıralayacağız. Bizler, herhangi bir kesimi ya da herhangi bir medya kuruluşunu arkamıza alarak ülkeye hizmet yolunu seçmedik. Gücümüzü inancımızdan ve milletimizden alıyoruz. Oltuya da güzel hizmetler verdik. Oltunun, kuzey ilçeler arasında önemli bir yere sahip olduğunu bildiğimiz için çoğu ilde bulunmayan bir hastaneyi ilçemizde yaptık dedi.
     Akdağ, daha sonra ilçede hizmet veren Gençlik Merkezinin açılışını yaptı.
     AK Parti İlçe Başkanlığını da ziyaret eden Akdağ, teşkilatın çalışmalarında gelinen son durum hakkında bilgi aldı.
     Sağlık Bakanlığı zamanında işlerinin gereği olarak Başkentten fazla ayrılamadığını, Erzuruma çok zaman ayıramadığını belirten Akdağ, bundan sonraki zamanlarda ise hemşehrilerine bolca zaman ayıracağını ve sorunlarını Ankaraya taşıyarak çözüm arayacağını söyledi.
    
     Muhabir: Murat Yıldız / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber Eski Sağlık Bakanı Akdağdan ilçe ziyaretleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER