Eski TBMM Başkanı ve AK Parti

Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Milletvekili Toptan: Çok büyük bir aksilik olmadığı takdirde 2013 yılının sonbaharında Türkiye erken yerel seçimleri yaşayacak


ZONGULDAK (A.A) - Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Çok büyük bir aksilik olmadığı takdirde 2013 yılının sonbaharında Türkiye erken yerel seçimleri yaşayacak dedi.
     Toptan, partisinin Zonguldak İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftarda yaptığı konuşmada, Türkiyenin önemli bir süreçten geçtiğini söyledi.
     Dış sorunların çoğaldığı bir dönemde Türkiyenin büyümesini sürdürdüğünü ifade eden Toptan, şöyle konuştu:
     Bizim oylarımızın yükselmesi bizi kesinlikle rehavete sürüklemez. Tam tersine, destek ne kadar çok olursa, katılımı ne kadar çok olursa taşımış olduğumuz sorumluluk o denli çoğalmaktadır. Çok büyük bir aksilik olmadığı takdirde 2013 yılının sonbaharında Türkiye erken yerel seçimleri yaşayacak. Önümüzdeki yerel seçimler sadece bizim açımızdan değil, Zonguldak açısından önem taşımaktadır. Özellikle Zonguldak Merkez ve Ereğli Belediyelerinin partimize kazandırılması bize göre kaçınılmazdır.
     Cumhuriyet tarihinde ilk defa Merkez Bankasının döviz rezervinin 103 milyar dolara yükseldiğine dikkati çeken Toptan, şöyle devam etti:
     Ülkemiz, şimdi kasasında her an kullanabileceği 103 milyar değerinde döviz rezervine sahiptir. 2023 yılında cumhuriyetimizin yüzüncü yıl vizyonunu yakalamak böyle mümkün olacaktır. Terörle mücadelede şimdiye kadar 6 bin askerimizi şehit verdik. Türkiye bırakın terörle mücadeleden vazgeçmeyi, terörle mücadelede en ufak zafiyet bile gösterirse o 6 bin şehidimizin kanı bizi boğar. Biz bu bilinç içerisinde terörle mücadeleyi sürdürüyoruz. Terörle mücadelede taviz vermedik vermeyeceğiz.
    
     Muhabir: Faik Erez / Ferdi Akıllı / Sinan Özmüş
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER