Eskişehirde iş yerindeki yangın

Eskişehirde iş yerindeki yangın -Bir iş hanında bulunan muhasebe bürosunda çıkan yangında hayatını kaybeden kişinin, oğlu tarafından öldürüldüğü tespit edildi


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirde, bir iş hanında bulunan muhasebe bürosunda çıkan yangında hayatını kaybeden kişinin, oğlu tarafından öldürüldüğü iddia edildi. Babasını öldürüp, iş yerini yaktığı öne sürülen şüpheli, Kocaelinde yakalandı.
     Cumhuriye Mahallesi Şen Sokakta dün, bir iş hanının 5. katındaki büroda çıkan yangında bir erkeğe ait yanmış ceset bulunması üzerine polis, çalışma başlattı. Üzerinde kesici alet izi bulunan ve ayakları bilgisayar kablosuyla bağlı cesedin, K.Bye (54) ait olduğunu anlaşıldı.
     Olayın şüphelisinin kimliğinin tespiti ve yakalanması amacıyla çok sayıda kamera görüntüsünü inceleyen polis, şüphelinin maktulün oğlu O.B. (22) olduğunu tespit etti.
     Şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürerken, O.Bnin otobüsle İstanbula seyir halinde olduğu bilgisi alan emniyet güçleri, Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü ile irtibata geçti. Şüpheli O.B, yolcu otobüsünde yakalandı.
     23 Ekimde Eskişehir Açık Cezaevinden izinli çıkan O.Bnin emniyetteki ifadesinde babasını, boşandığı eşine ve kendisine küfür ettiği için birkaç sefer bıçak ile vurmak suretiyle öldürdüğünü, daha sonra cesedi ve iş yerini yaktığını söylediği bildirildi.
     Şüpheli, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye çıkartıldı.
     Bir iş hanında bulunan muhasebe bürosunda çıkan yangında 1 kişi hayatını kaybetmiş, olay yerine çağrılan belediyede görevli doktor, kişinin ölümünü şüpheli bulmuştu. Ceset, cumhuriyet savcısı ve olay yeri ekibinin incelemesinin ardından otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırılmıştı.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirde iş yerindeki yangın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER