Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Tepebaşı Belediyesinden Uğur Mumcuyu Anma Gecesi


ESKİŞEHİR (A.A) - Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde, gazeteci Uğur Mumcu anılacak.
     Tepebaşı Belediyesi, Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Eskişehir Şubesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Eskişehir Şubesinin düzenlediği Uğur Mumcuyu Anma Gecesi bugün, Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezide gerçekleştirilecek.
     Düzenlenen etkinlikte ÇGD Eskişehir Şubesi tarafından, yılın siyasetçi ödülü TBMM Başkan Vekili ve Uğur Mumcunun eşi Gürdal Mumcuya, yılın basın ödülleri de Soner Yalçın, Barış Terkoğlu ve Barış Pehlivana verilecek.
     Yılın hukukçusu ödülünü Avukat Fikret İlkiz alacak. Yılın kent kültürüne katkı ödülü ise Prof. Dr. Bilgehan Uzunere verilecek. Demokrasi ödülleri ise Prof. Dr. İhsan Güneş ile Doç. Dr. Şaduman Karagöz Halıcıya verilecek. Yılın emek ödülünün sahibi ise fabrikaları kapatıldığı için Eskişehire gelen Kristal-İş Sendikası üyesi olan Şişe-Cam işçilerinin olacak. Yılın sanat ödüllerini ise şehir tiyatroları oyuncuları Ali Eyidoğan ile Özlem Baykara Danacı alacak. Gecede yılın sporcusu ödüllerini ise Neslihan Kavas ile Gülhan Kılıç alacak.
    
     -Tepebaşı Belediyesi Kent ve Kültür Söyleşileri
    
     Tepebaşı Belediyesinin Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Oktay Ekincinin düzenlediği Kent ve Kültür Söyleşilerine bu ay Kentler ve Siyaset başlığıyla Prof. Dr. Doğan Hasol katılacak.
     Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde 2 Şubatta saat 17.00da, gerçekleştirilecek söyleşide kentlerin siyasetle olan ilişkileri konuşulacak.
    
     -Tepebaşı Belediyesi personellerine eğitim
    
     Tepebaşı Belediyesine bağlı çocuk merkezlerinde görev yapan eğitmenlere Çocuk İhmali ve İstismarı eğitimi verildi.
     Tepebaşı Belediyesi Özdilek Kültür ve Sanat Merkezinde psikolojik danışman Yasemin Şafak ve Avukat Yusuf Geren tarafından verilen eğitimde, yaklaşık 30 eğitmene çocuk ihmali ve istismarı konusunda psikolojik yaklaşım ve hukuksal süreç ile bilgiler aktarıldı.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER