Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Büyükşehir Belediyesinden Oklubalıspora malzeme yardımı


ESKİŞEHİR (A.A) - Büyükşehir Belediyesi, Oklubalıspora malzeme yardımında bulundu.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, kent genelindeki amatör spor kulüplerine malzeme yardımı sürüyor. Çelikkartal Spor Kulübünün ardından Oklubalıspora da malzeme yardımı yapıldı.
     Kulübün ihtiyacı olan malzemeleri teslim alan Oklubalıspor Kulübü Başkanı İshak Topci, mahalle muhtarı Latif Birinci ve kulüp yöneticileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşene teşekkür etti.
    
     -ESOGÜ Rektörü Gönenden Yeşilay Haftası mesajı
    
     (Fotoğraflı)
    
     Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, Yeşilay Haftasını yayımladığı mesajla kutladı.
     Prof. Dr. Gönen, yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Topluma, aileye, bireye zararlı olan alkol ve diğer uyuşturucu maddelerin kullanımını eğitim yoluyla engellemek için kurulan Yeşilay Derneği, ülkemizde çok önemli bir misyona sahiptir. Ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz genç nesillerin, sağlıklı düşünebilen ve karar verebilen bireylerden oluşması için gençlerimizi, çocuklarımızı alkol, sigara ve uyuşturucu gibi bağımlılıklardan uzak tutmak, toplum olarak hepimizin en başta gelen görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle Yeşilay Haftasını kutlar, başta gençler ve genç yetişkinler olmak üzere tüm vatandaşlarımıza kötü alışkanlıklardan uzak, sağlıklı ve mutlu bir yaşam dilerim.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER