Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -EGC Yönetim Kurulundan, ETO Başkanı Karacana tepki


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti (EGC) Yönetim Kurulu, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Yönetim Kurulu Başkanı Harun Karacanın oda meclisinde yaptığı konuşmaya tepki gösterdi.
     EGC Yönetim Kurulu, Karacanın Talimatla yazan, ısmarlama yazı yazdırılan gazeteciler var sözleri üzerine yaptığı yazılı açıklamada, Öncelikle belirtmek gerekirse, Eskişehir basınının köklü ve saygın geçmişini hayal ürünü hezeyanlarla karalamaya kalkışmak, kimsenin haddi değil ifadesine yer verdi.
     Köşe yazarlarının da Karacana gerekli yanıtı verdiği bildirilen açıklamada, Eskişehir basını, geçmişinde olduğu gibi ilkeli gazetecilik anlayışını bundan böyle de sürdürecektir kaydedildi.
    
     -ESMİADtan üyelerine bilgilendirme toplantısı
    
     (Fotoğraflı)
    
     Eskişehir Müteşebbis İş Adamları Derneği (ESMİAD), üyelerini 6331 sayılı İş Sağlığı ve İş Güvenliği Kanunu ile sağlık hizmetleri konusunda kanunun getirdiği yükümlülükler hakkında bilgilendirdi.
     ESMİADtan yapılan yazılı açıklamaya göre, bilgilendirme toplantısının açılışında konuşan ESMİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hızlan, 6331 sayılı yasanın iş sağlığı ve güvenliği konusunda yeni yükümlülükler getirdiğini anlattı.
     Daha sonra konuşan Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Mesul Müdürü Hikmet Çelik de risk analizi, iş sağlığı ve güvenlik eğitimi, ortam ölçümleri, muayeneler ve iş yerinde sağlık taramaları konusunda ESMİAD üyelerine yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi.
    
     -Başkan Ataçdan, Türk-İş Bölge Temsilcisi Kılıça ziyaret
    
     (Fotoğraflı)
    
     Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Türk-İş Bölge Temsilcisi Nejat Kılıçı ziyaret etti.
     Ataç, Türk-İş Şube Binasında gerçekleşen ziyarette, Türk-İş yönetimi ve Kılıç ile bir araya geldi.
     Ataç, sendikalarla kurdukları yakın ilişkiler ve desteğin önemine değinerek, Tepebaşı Belediyesi olarak tüm emekçilerin haklı mücadelelerine destek verdiklerini belirtti.
     Kılıç da ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER