Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -ESOGÜden emekli olan öğretim üyeleri için tören


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanlığı ve İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı, emekliye ayrılan İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Ruhi Aydın, Prof. Dr. Ömer Rıza Akgün, Prof. Dr. Ahmet Topçu, Yrd. Doç. Dr. Korkut Arberk ve Yrd. Doç. Dr. Tacettin Sarıoğlu için tören düzenledi.
     ESOGÜ Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen törene, ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, ESOGÜ İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Eşref Ünlüoğlu, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Fercan Yavuz katımldı.
     Etkinlikte, Prof. Dr. Gönen, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emin Kahya ve İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Eşref Ünlüoğlu, emekliye ayrılan öğretim üyelerine teşekkür plaketi verdi.
    
     -AK Parti Tepebaşı ilçe Başkanı Ata-
    
     AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata, Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Ata, mesajında, Nevruz Bayramının bayram havasında kutlanmasını, dini, dili, ırkı ne olursa olsun tüm insanların kardeşçe bir arada olması beklendiğini bildirdi.
     Nevruzun amacınını barış, güven ve huzur olması gerektiğini ifade eden Ata, şunları belirtti:
     Nevruz, her ulusun kendi kültür değerleriyle özdeşleşip sembolleşmiştir. Özü itibariyle baharın gelişinin coşkuyla kutlandığı bir gündür. Bu gün toplumun ayrışmaya ve çatışmaya değil, kaynaşmaya ve dayanışmaya vesile olması gerekiyor. Özellikle 2013 yılında Nevruz Bayramının Eskişehir için ayrı bir önemi var. Türk Dünyası, Nevruz ateşi Türk Dünyası Kültür Başkenti olan Eskişehirden yakılacak. Hiç şüphemiz yoktur ki, kardeşliğimizin ateşi daha nice binlerce yıl gönlümüzü tutuşturmaya devam edecek. Barışın ve umudun habercisi, güzel yarınlarımıza sevinç ve mutlulukla bakmamıza vesile olan Nevruz, birlik ve beraberliğimizi, huzurumuzu pekiştiren en önemli geleneğimiz olarak bizlere güven vermektedir. Nevruz Bayramının, hayırlara vesile olmasını, birlik ve beraberliğimizi artırmasını temenni eder saygılarımı sunarım.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER