Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Odunpazarı Belediye Başkanı Sakallı: -"Odunpazarı ve Eskişehirin tanıtımını hep birlikte yapacağız"


ESKİŞEHİR (A.A) - Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, Odunpazarı ve Eskişehirin tanıtımına büyük önem verdiklerini belirtirek, "Odunpazarı ve Eskişehirin tanıtımını hep birlikte yapacağız" dedi.
     Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencileriyle bir araya gelen Sakallı, öğrencilerle Eskişehirin turizm fırsatları üzerine söyleşi gerçekleştirdi.
     Hedeflerinin Odunpazarını sadece tarihi ve kültürel değerleri ile değil, istihdam ve katma değer üreten özellikleri ile de ön planda tutmak olduğunu vurgulayan Sakallı, bu konudaki desteklerinin artarak devam ettiğini bildirdi.
     Yeni projelerle çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Sakallı, tanıtım konusunda "Odunpazarı ve Eskişehirin tanıtımını hep birlikte yapacağız" diye konuştu.
     Tanıtım çerçevesinde tüm fikir ve projelere açık olduklarını vurgulayan Sakallı, 2013ün Çifte Başkenti Eskişehirin yakaladığı fırsatı en iyi şekilde değerlendirmesi gerektiğini kaydetti.
     Sakallı, Eskişehir Kızılinler-Eşenkara Termal Sağlık Kentine (ESOPYA) ilişkin, ESOPYAnın 2023te Eskişehir termal turizminin en önemli aktörü olacağını vurguladı.
    
     -İlaçlama personeline eğitim-
    
     Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, bir firma ile ortaklaşa yürüttüğü çalışma sonucu ilaçlama personeline eğitim verdi.
     Tepebaşı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, insanlara bedensel ve psikolojik rahatsızlık veren sivrisinek, karasinek, hamam böceği, bit, kene ve pire gibi haşerelerin, insan sağlığını tehdit etmeyecek düzeyde tutulması gerektiği belirtildi.
     Verilen eğitimle bulaşıcı hastalıkların yayılmasının önlenmesinin amaçlandığı ifade edilen açıklamada, eğitim çalışmaları ve bölgede haşere ile mücadelenin süreceği kaydedildi.
    
     Muhabir: Betül Rümeysa Şahin
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER