Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Üstün yetenekli öğrenciler Odunpazarını ziyaret etti


ESKİŞEHİR (A.A) - Kırklareli Bilim ve Sanat Merkezinde eğitim gören üstün yetenekli öğrenciler tarihi Odunpazarı Bölgesini ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, öğrenciler, Odunpazarı Belediyesi Turizm Ofisi ve Basın Yayın Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte tarihi Odunpazarı bölgesi başta olmak üzere, Şelalepark ve Şehr-i Derya parklarında kültür ve doğa turu gerçekleştirdi.
     Odunpazarının eşsiz tarihi güzelliklerini tüm detaylarına kadar inceleyen ve zeka, yaratıcılık, sanat, liderlik kapasiteleri ile yaşıtlarına göre yüksek düzeyde performans gösteren 18 öğrenci katıldı.
     Kırklareli Bilim ve Sanat Merkezi öğretmenleri de, Odunpazarı ilçesinin öğrencilere birçok konuda önemli bir ilham kaynağı olduğunu ifade etti.
    
     -BBPli yöneticilerden MHPye ziyaret
    
     (Fotoğraflı)
    
     ESKİŞEHİR (AA) - 21.06.2012 - Büyük Birlik Partisi (BBP) Eskişehir İl Başkanı Ahmet Namık Akdoğan ve beraberindeki parti yöneticileri, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ayhan Sezeri ziyaret etti.
     Akdoğan, ziyarette yaptığı konuşmada, Eskişehirde kongrelerini tamamlayan partilere ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade ederek, Sezer ve ekibine yeni görevinde başarı diledi.
     Sezer de, BBP İl Başkanı Akdoğan ve beraberindeki parti yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, MHP olarak BBPyi Türkiye ve Eskişehirde ortak değerlerimize yakın olan bir parti olarak görüyoruz. Bizim amacımız milli ve ortak değerlerimizi ortak paydada ileriye götürmektir. diye konuştu.
    
     -POLİMEKS ortaklarından Cem Siyahi, Sakallıyı ziyaret etti
    
     (Fotoğraflı)
    
     POLİMEKS İnşaat ortaklarından Cem Siyahi, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallıyı ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Siyahi, Odunpazarı projelerini büyük bir beğeni ile takip ettiğini ifade ederek, Sakallıya çalışmalarında başarılar diledi.
     Sakallı da, POLİMEKS Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Siyahiyi Odunpazarında ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, POLİMEKSin Türkiyenin ve dünyanın önemli markalarından biri olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Fatih Doğan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER