Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Büyükşehir Belediyesinden çalışanlarına seminer


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışanlarına meditasyon semineri düzenledi.
     Belediyeden yapılı açıklamada, Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin Ashua Turkuaz Kişisel Gelişim Okulu işbirliğiyle düzenlenen seminerin, Kişisel Gelişim Uzmanı Oytun Çölok tarafından yürütüldüğü bildirildi.
     Seminere zabıtaların, güvenlik görevlilerinin ve itfaiye teşkilatının yanında belediyenin diğer birimlerinden de birçok personelin katıldığı belirtildi.
    
     -Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Fidana ziyaret
    
     Çifteliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Vedat Çeliker ve Yönetim Kurulu üyeleri Abdil Ateş, Necdet Örs, Şenol Bıyık, Mehmet Değirmen, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hüseyin Fidanı makamında ziyaret etti.
     Çeliker, ziyaretinde, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine atanmasından dolayı Fidana başarılar diledi.
     Çifteler Devlet Hastanesinin kapasitesinin artırılması ve uzman doktor kadrosunun güçlendirilmesini istediklerini ifade eden Çeliker, kadın doğum uzmanı doktor kadrosunun Çiftelerdeki hastaneye verilmesini istediklerini kaydetti.
     Fidan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kısa zamanda Çiftelere bir ziyaret planlayacaklarını da bildirdi.
     Konuşmaların ardından Çeliker, Fidana ilçedeki Sakaryabaşı Mesire Yerinin tablosunu hediye etti.
    
     -Odunpazarı Belediyesinden 30 kursiyere sertifika
    
     Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığının (KOSGEB) katkılarıyla Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerinin ikinci dönemi düzenlenen törenle sona erdi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Odunpazarı Belediyesi Aydın Arat Sosyal Yaşam Merkezinde düzenlenen törene Odunpazarı Belediyesi Başkan yardımcıları Basri Özçelik, İlhami Atik, Dış İlişkiler Müdürü Bahadır Kuzu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülay Güneşin yanı sıra kursiyerlerin yakınları katıldı.
     Kuzu, burada yaptığı konuşmada, amaçlarının girişimciliğin geliştirilmesini sağlamak ve kendi işini kurmak isteyen girişimcilerin eğitimli bir şekilde maddi ve manevi destek alarak, emin adımlarla ticaretlerinde ilerlemelerine yardımcı olmak olduğunu vurguladı.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER