Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Milas Belediyesi heyetinden Büyükşehir Belediyesine ziyaret


ESKİŞEHİR (A.A) - Muğlanın Milas ilçesi Belediye Başkanı Muhammet Tokat başkanlığındaki heyet, Eskişehir Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tokat, Milas Belediye Meclisi üyeleri ve belediye bürokratlarından oluşan heyet, Büyükşehir Belediyesi yetkilileriyle görüştü.
     Tokat, Milasta yapacakları projeler için Eskişehir Büyükşehir Belediyesinden ilham almaya geldiklerini ve kentte iki gün kalıp yatırımları inceleyeceklerini belirtti.
     Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Kamil Biçerli de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yürüttükleri projelere ilişkin bilgi verdi.
    
     -Odunpazarı Belediyesinden girişimcilere destek
    
     (Fotoğraflı)
    
     Odunpazarı Belediyesinin, KOSGEB Eskişehir Hizmet Merkezi Müdürlüğü iş birliğiyle yürüttüğü Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerinin 4üncü dönemini tamamlayan 30 kursiyer, girişimci olmaya hak kazandı.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Aydın Arat Sosyal Yaşam Merkezinde düzenlenen eğitimlere katılarak, öğrencileri ziyaret etti.
     Girişimci adaylarıyla deneyimlerini paylaşan Sakallı, başta kadınlar olmak üzere toplumda dezavantajlı görülen gruplara hizmet götürmek ve özellikle kadınların eğitimden iş hayatına kadar yaşadıkları birçok sorunu çözecek önemli projeleri hayata geçirmek için çalıştıklarını bildirdi.
     Girişimcileri destekleyen, buradaki güçlü potansiyeli açığa çıkarmayı hedefleyen politika ve programlara önem verdiklerine dikkati çeken Sakallı, bir ülkenin sahip olabileceği en önemli kaynağın, girişimciler olduğunu belirtti.
    
     Muhabir: Yıldız Gündoğmuş
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER