Eskişehir Valisinin yaralandığı kaza

Eskişehir Valisinin yaralandığı kaza -Vali Koçdemirin makam aracıyla geçirdiği trafik kazasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden koruması Çakır için Eskişehir Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Valisi Kadir Koçdemirin makam aracıyla geçirdiği trafik kazasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden koruması Şenel Çakır (40) için Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi.
     Çakırın, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi morgundan alınan cenazesi, tören için İl Emniyet Müdürlüğü bahçesine getirildi.
     Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından koruma polisi Şenel Çakırın özgeçmişi okundu.
     Evli ve 20 yıllık polis memuru olan Çakırın sırasıyla Ankara, Kars, Cumhurbaşkanlığı Koruma Müdürlüğü, Sivas ve 2011 yılından bu yana Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Devlet Büyükleri Koruma Şube Müdürlüğünde görev yaptığı belirtildi.
     Şenel Çakırın eşi Fatma ve yakınları, törende güçlükle ayakta durabildi.
     Din görevlisi Fedai Canın yaptırdığı duanın ardından polislerin omuzlarında araca taşınan Çakırın cenazesinin, yarın Trabzonun Şalpazarı ilçesinde toprağa verileceği bildirildi.
     Törene, Çakırın eşi, yakınları, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Vali Vekili Nurullah Naci Kalkancı, 1inci Hava Kuvveti Komutanı Korgeneral Abidin Ünal, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, İl Emniyet Müdürü Naci Kuru, ilçe belediye başkanları, kamu kurum, kuruluşların müdürleri, askeri, mülki erkan ve meslektaşları katıldı.
     Vali Koçdemirin içinde bulunduğu Sedat Erdem idaresindeki makam aracı, Ankara-Eskişehir karayolunun 181. kilometresinde, Yalçın B. (30) yönetimindeki 51 EC 776 plakalı kamyona arkadan çarpmış ve çarpmanın etkisiyle şarampole savrulmuştu. Kazada yaralanan Vali Koçdemir, koruması Çakır ve makam şoförü Erdem, Eskişehirdeki hastanelerde tedavi altına alınmıştı.
    
     Muhabir: Fatih Doğan - Yıldız Gündoğmuş - Oktay Özden
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehir Valisinin yaralandığı kaza Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER