Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ünal:

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ünal: -Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı olarak Fenerbahçe gibi büyük bir camianın başkanıyla atışmamız söz konusu olamaz


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirspor Kulübü Başkanı ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Halil Ünal, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı olarak Fenerbahçe gibi büyük bir camianın başkanıyla atışmamız söz konusu olamaz dedi.
     Ünal, Eskişehirspor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi ve İktisadi İşletmeler Asbaşkanı İlhan Abbas Arslanın dün hayatını kaybeden annesi Nuvide Arslanın, Çarşı Camisinde düzenlenen cenaze töreni öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, annelerin insan yaşamından önemli bir yerinin olduğunu belirterek, Arslan ailesine başsağlığı diledi.
     Eskişehirsporun yarın Ziraat Türkiye Kupasında Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacağını hatırlatan Ünal, İnşallah, maçı kazanmak istiyoruz. Antalyasporu yendiğimizde kupada şansızım artıyor. Kazanabileceğimiz bir maç. Kupada yarı finale kalacağız diye konuştu.
     Ünal, bir gazetecinin Özgür Çek transferine ilişkin sorusu üzerine, Özgür Çek transferi gerçekleşti. Özgürün Fenerbahçeden bonservis alması uzadı. Özgür, şu anda kampta ve takımın yanında dedi.
    
     -Türk futbolunda sevgiyi ve barışı kucaklamaya çalışıyoruz-
    
     Bir gazetecinin Bugün, bazı basın yayın organlarında, Aziz Yıldırım ile bir yemekte kavga ettiğiniz söyleniyor. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz- sorusu üzerine Ünal, şöyle konuştu:
     Öyle bir yemek yedik doğru. Çağlar Holdingin sahibi Yüksel Çağların davetlisi olarak Bodrumdaki yemeğe gittim. Birçok iş adamı da davetliydi yemeğe... Kavga söz konusu değil. Bazı şeyler abartılı yansıdı. Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı olarak Fenerbahçe gibi büyük bir camianın başkanıyla atışmamız söz konusu olamaz. Türk futbolunda birlik, beraberlik, sevgiyi ve barışı kucaklamaya çalışan bir yapımız var. Haberler gerçeği yansıtmıyor.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ünal: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER