Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ünal:

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ünal: "Zaman zaman her takımın yaşadığı düşüşü, maalesef şimdi biz yaşıyoruz" -"Ziraat Türkiye Kupasını müzemize götürmek istiyoruz ama öncelikle Fenerbahçeyi elememiz gerekiyor"


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, zaman zaman her takımın yaşadığı düşüşü şimdi kendilerinin yaşadığını söyledi.
     Ünal, AA muhabirine, Spor Toto Süper Ligde son dönemde beklenen neticeleri alamadıklarını, yönetim kurulu olarak bunun üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti.
     Ligde son olarak Trabzonspora mağlup olduklarını hatırlatan Ünal, Trabzonspor maçını kaybetmemeliydik. Biz bu karşılaşmaya çıkış maçı olarak bakıyorduk. Kaybettik ve üzüldük. Yenilginin yüzü soğuk" dedi.
     Ünal, futbolda bu tür düşüşlerin normal karşılanması gerektiğini bildirerek, hedeflerinin en kısa sürede toparlanarak ligin kalan 4 haftasında taraftarları sevindirecek sonuçları almak olduğunu belirtti.
    
     -"Kupayı istiyoruz"-
    
     Ligde son dönemde kötü sonuçlar almalarına karşın takımının Ziraat Türkiye Kupasında yarı final oynadığını dile getiren Ünal, şunları söyledi:
     "Ziraat Türkiye Kupasında yarı finalin ilk maçında sahamızda Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldık. Rövanş maçını bekliyoruz. Ziraat Türkiye Kupasını müzemize götürmek istiyoruz ama öncelikle Fenerbahçeyi elememiz gerekiyor. Bunu başarabilecek güce de sahibiz. Umarım Fenerbahçeyi eler ve finale yükseliriz. Camia olarak kupayı istiyoruz."
    
     Muhabir: Hüseyin Yeşilkavak
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ünal: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER