Eskişehirspor Kulübü İdari Asbaşkanı Birsen:

Eskişehirspor Kulübü İdari Asbaşkanı Birsen: -Eskişehirspor güzel bir futbolla bu sezon ikinci galibiyetini aldı -Necati, Eskişehirsporu ateşledi


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirspor Kulübü İdari Asbaşkanı Ekrem Birsen, Eskişehirsporun Gençlerbirliği karşısında oynadığı güzel futbolla bu sezon ikinci galibiyetini aldığını söyledi.
     Birsen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eskişehirsporun önemli bir haftayı Gençlerbirliği galibiyetiyle geride bıraktığını kaydetti.
     Eskişehirsporun önemli zaman diliminden geçtiğini ifade eden Birsen, şöyle konuştu:
     5 Eylülde Edizi kaybetmemiz Eskişehirsporu derinden etkiledi. Edizin hayatını kaybetmesinin ve teröre kurban verdiğimiz şehitlerimizin ardından aldığımız Gençlerbirliği galibiyeti acımızı bir nebze olsun hafifletti. Dün, matem havasından bir maç yaptık. Şehitlerimize Allahtan rahmet, Türk ulusuna başsağlığı diliyoruz. Dün aldığımız 4-0lık galibiyet Eskişehirspora çok yakıştı. Karşılaşmanın ilk 70 dakikasında sahada iyi bir futbol sergileyen Eskişehirspor, vardı. Eskişehirspor güzel bir futbolla bu sezon ikinci galibiyetini aldı.
     Birsen, takımının Galatasaraydan transfer ettiği Necati Ateşin de iyi bir futbolcu olduğunu anlatarak, Necati, Eskişehirsporu ateşledi. Futbolcumuz, kalitesini sahaya yansıttı. Necati, Türk futboluna ve Milli takıma katkı sağlayacağını bir kez daha gösterdi dedi.
     Birsen, Eskişehirspor Kulübünün 1985 yılında kalp krizi sonucu kaybettiği kalecisi Sinan Alaağaçın adını stattaki Misafir Tribününe, 5 Eylülde geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden Ediz Bahtiyaroğlunun adını da Açık Tribüne verdiğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirspor Kulübü İdari Asbaşkanı Birsen: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER