Eskişehirspor transferde hız kesti

Eskişehirspor transferde hız kesti -Spor Toto Süper Ligin 2011-2012 sezonunun sona ermesinin ardından yerli ve yabancı futbolcularla ön protokol imzalayan kırmızı-siyahlı takım, adeta sessizliğe büründü


ESKİŞEHİR (A.A) - Spor Toto Süper Ligin 2011-2012 sezonunun sona ermesinin ardından yerli ve yabancı futbolcularla ön protokol imzalayan Eskişehirspor, adeta sessizliğe büründü.
     Kırmızı-siyahlı takım, 12 Mayısta son bulan ligin ardından 15 Mayısta Ankaragücünde forma giyen Serol Demirhanı renklerine kattı. Transfer çalışmalarına hızlı giren Eskişehirspor, 22 Mayısta da İngiliz takımı West Ham Unitedın Belçikalı kalecisi Ruud Boffin ile ön protokol imzaladı.
     Manisasporun orta saha oyuncusu Mehmet Güveni de 24 Mayısta yaptığı ön protokolle renklerine bağlayan kırmızı şimşekler, kaleci Sinan Örenin sözleşmesini de 2 yıl uzattı.
     Eskişehirspor yönetimi, 2 Haziranda da Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Altayın genç futbolcusu Aytaç Karayı transfer etti.
     Karanın transferinin ardından adeta sessizliğe bürünen Eskişehirspor transfer komitesinin, yurt içi ve yurt dışında çeşitli futbolcularla temasta olduğu öğrenildi.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirspor transferde hız kesti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER