Eskişehirspor

Eskişehirspor-Gaziantepspor maçına doğru -Eskişehirspor Kulübü Sportif Direktörü Tüzün: -Bu hafta sahamızda yapacağımız Gaziantepspor maçında galibiyeti hedefliyoruz -Gaziantepspor maçında, taraftarımızın yarattığı müthiş


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirspor Kulübü Sportif Direktörü Zafer Tüzün, Eskişehirsporun, 2 Kasımda sahasından Gaziantepspor maçında galibiyeti hedeflediğini söyledi.
     Tüzün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eskişehirsporun geçen hafta Sanica Boru Elazığspor ile yaptığı maçta sahadan galibiyetle ayrılabilecekken, iki takımın berabere kaldığını hatırlattı.
     Eskişehirsporlu futbolcuların formalarının içine ruhlarını koyduğunda daha iyi bir takım olduğunu ifade eden Tüzün, şöyle konuştu:
     Eskişehirspor, bu yıl Avrupa Liginde boy göstermek istediğinden her maçı çok değerli. Bu hafta sahamızda yapacağımız Gaziantepspor maçında galibiyeti hedefliyoruz. Futbolcularımız iyi konsantre olduğunda hedeflerimize ulaşabilecek bir kadro yapısına sahibiz. Gaziantepspor maçında, taraftarımızın yarattığı müthiş ambiyansa ihtiyacımız var. Taraftarımızla bütünleştiğimizde rakip tanımaz bir takım oluyoruz.
     Tüzün, sarı kart cezalısı Akamiko ve sakatlığı bulanan Sezgin Coşkunun Gaziantepspor maçında formaya giyemeyeceğini, hafif sakatlıkları bulunan Veysel Sarı ve Necati Ateşin de maça yetiştirilmeye çalışıldığını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER