Eskişehirspor

Eskişehirspor-Fenerbahçe maçına doğru -Eskişehirsporu Koruma Derneği Başkanı Erkayman: -Hangi takımla oynarsak, oynayalım bilet fiyatlarımızın Anadolu takımları arasında her zaman en yüksek seviyede olduğu görülecektir


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirsporu Koruma Derneği Başkanı Uğraş Erkayman, bazı basın yayın organlarında yer alan, Eskişehirsporun, Fenerbahçe maçında bilet fiyatlarını artırdığı iddialarına ilişkin, Hangi takımla oynarsak, oynayalım bilet fiyatlarımızın Anadolu takımları arasında her zaman en yüksek seviyede olduğu görülecektir dedi.
     Erkayman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bazı basın yayın organlarında yer alan her Fenerbahçe maçında Anadolu takımları bilet fiyatlarını katlıyor diye Eskişehirspora yönelik bazı Fenerbahçe taraftarlarının başlattığı tartışmanın bir safsata olduğunu öne sürdü.
     Eskişehirsporun Süper Ligde oynadığı dönemde bilet fiyat politikasını takip etmeden, araştırmadan yapılan serzenişlerin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Erkayman, şunları belirtti:
     Hangi takımla oynarsak, oynayalım bilet fiyatlarımızın Anadolu takımları arasında her zaman en yüksek seviyede olduğu görülecektir. Ayrıca bizim için rakibin kim olduğu ya da takımımızın hangi ligde mücadele ettiği önemli değildir. Çünkü, Eskişehirspor taraftarı her maça, final maçı havasında hazırlanır. Maç günleri, Eskişehirspor taraftarı için büyük sevdasıyla, büyük aşkıyla buluşma günleridir ve sevgisini göstermek için maddi manevi hiçbir mazerete sığınmaz. İstanbul takımı tutanlar şunu çok iyi bilsinler; bizim sevdamız şampiyonluk, kupa sevgisi değildir, bizim sevdamızın rengi siyah kırmızıdır ve karşılıksızdır. Sadece Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş olunca niye spor medyası ve yorumcular her şeyi esnetiyor. Fenerbahçeliler, Kadıköyde kale arkasına en az 50 lira ödüyor. Eskişehirspor taraftarı, 2nci liglerde yıllarca her deplasmanda bırak şehir takımını kasaba takımları tarafından bile hep fahiş fiyatla bilet aldı. Türkiyenin tek büyük takımı Eskişehirsporu seyretmek istiyorsanız fiyat bu...
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER